MENIU

Mașină proiectată în zidul unei case. Anterior, a rupt un stâlp - accident cumplit, în jud. Giurgiu

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc pe DN 5C, în localitatea Găujani, din Giurgiu.

Mașina a rămas suspendată parțial pe peretele unei case după ce anterior a lovit un stâlp de electricitate pe care l-a și doborât.

Accidentul rutier a avut loc noaptea trecută, la intrarea în localitate, dinspre Pietrişu, într-o curbă. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul acestuia şi s-a izbit de o casă, apoi a intrat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a doborât.

Autoturismul pe care tânărul îl conducea a fost găsit în afara părții carosabile, proiectat în peretele exterior al unei case.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. 

Conducătorul auto a fost preluat de personalul medical al SAJ și transportat la UPU Giurgiu.Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.