MENIU

Mașină în flăcări, în Pasajul Unirii, din Capitală. Prima autospecială a pompierilor - prea înaltă - VIDEO

Alertă în Piața Unirii, după ce o mașină a luat foc în pasaj. Circulația este întreruptă în zonă. În autoturism se aflau doi adulți și un copil. Aproximativ 100 de persoane tranzitau pasajul, în momentul producerii incendiului.

O mașină a luat foc în mers, în această dimineață, în timp ce tranzita Pasajul Unirii, din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului, însă, potrivit martorilor, prima autospecială nu a putut intra în pasaj din cauza înălțimii. În jurul orei 10:40, incendiul a fost stins. În pasaj și pe rampele de acces au fost aproximativ 100 de persoane. 20 dintre acestea au fost evacuate de echipajele ISUBIF, restul autoevacuându-se.

Traficul rutier s-a reluat în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Bd. Cantemir către Str. Colței, în jurul orei 11:30.

În zonă au fost degajări mari de fum.

La fața locului sunt prezente 8 autospeciale de stigere și 5 echipaje SMURD. Nicio persoană nu a fost rănită. Pasagerii mașinilor prinse în pasaj s-au autoevacuat în siguranță, în pajas aflându-se, în momentul de față, doar echipajele de intervenție.

Fumul a fost evacuat prin sistemele de ventilație.

Autoritățile nu au comunicat, până în prezent, cauza incendiului.

Circulația a fost oprită total în zonă.