MENIU

Mașină de lux, căutată de autorităţile din Suedia, descoperită în Portul Constanţa. Autoturismul valorează peste un milion de lei!

Mașină de lux, căutată de autorităţile din Suedia, descoperită în Portul Constanţa. Autoturismul valorează peste un milion de lei!

O mașină de lux, căutat de autorităţile din Suedia pentru a fi confiscată, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în Portul Constanţa. Maşina în valoare de peste un milion de lei urma să fie ajungă în Georgia şi era condusă de un cetăţean georgian, în vârstă de 50 de ani.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanţa Sud, aflaţi în incinta unui operator portuar, au verificat un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Suedia, condus de către un cetăţean georgian, în vârstă de 50 de ani.

”În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internaţional, cu rampe/şine de încărcare/descărcare)”, au precizat poliţiştii de frontieră. 

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 1.150.000 lei (230.000 euro), a fost confiscat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.