MENIU

Mașina cu vaccinuri a fost lovită de duba Jandarmeriei. Transportul nu a fost afectat

Masina cu vaccinuri a fost lovită de o dubă din convoiul de însoțire. Foto Inquam

O maşină care transporta vaccinuri anti-COVID a fost ușor lovită, în comuna Poşta Câlnău din judeţul Buzău, de un autovehicul al Jandarmeriei, parte din convoi. Încărcătura nu a fost afectată, astfel că autoutilitara şi-a continuat drumul spre Iaşi.

Maşina implicată în accident mergea de la Bucureşti către Iaşi şi era însoţită de vehicule ale Poliţiei, MApN şi Jandarmeriei.
 
Potrivit martorilor, maşina Poliţiei care era antemergător a încercat să depăşească un autoturism condus de o femeie care s-ar fi speriat şi ar fi frânat brusc, maşina MApN a frânat, la fel şi autoutilitara care transporta vaccinuri, iar autospeciala Jandarmeriei a intrat în duba care transporta vaccinuri, scrie hotnews.ro
 
În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale minore. Maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar duba care transporta vaccinuri cu o uşă îndoită. Încărcătura nu a avut de suferit astfel că restul convoiului şi-a continuat drumul către Iaşi, iar maşinile şi-au continuat traseul.
Mai multe articole despre:
masina vaccinuri accident transport vaccin