MENIU

Masca facială pe bază de avocado. Hrănește tenul și îl hidratează. Vei arata cu câțiva ani mai tânără

Masca facială pe bază de avocado. Hrănește tenul și îl hidratează. Vei arata cu câțiva ani mai tânără. Iată cum o poți prepara acasă, doar din ingrediente pe care le ai în bucătărie.

Măști faciale pentru un ten perfect și la care poți apela oricând. Sunt naturale și ușor de aplicat. Toate sunt din ingrediente naturale pe care orice femeie le are la îndemână.

Măști faciale pentru un ten perfect

De multe ori ne uităm în oglindă și constatăm că tenul este încărcat, nu mai are strălucire, pare obosit și lipsit de fermitate. Cearcănele sunt mai accentuate și pielea este mai aspră. Un astfel de ten împiedică evidențierea trăsăturilor, astfel făcându-se vizibile imperfecțiunile lui. Acest lucru contribuie la crearea unui aspect neîngrijit şi îmbătrânit.

Pentru a reda tenului catifelarea, prospețimea, luminozitatea și a-l face să arate mai tânăr, putem aplica măşti faciale făcute în casă din ingrediente naturale și care au rezultate foarte bune.

Vă recomandăm două măşti faciale, ușor de făcut, ce nu necesită multe ingrediente. De menționat, că pot fi folosite atât de doamne sau domnișoare, cât și de domni.

Masca hidratantă, pe bază de avocado

Ingrediente:

O jumătate de avocado;

O linguriță de ulei de măsline;

Un sfert de linguriți de lăptișor de matcă (opțional);

Un sfert de linguriță de miere.

Se amenstecă toate ingredientele apoi se aplică sub formă de mască pe ten. Se lasă să acționeze timp de 10 minute, apoi se spală cu apă călduță, din abubdență. Tenul va fi foarte hidratat și radiant.

Mască pentru ten gras

Ingrediente:

  • 1 linguriță de miere;
  • 1 linguriță de zeamă de lămâie;
  • 1/3 banană.

Se amestecă toate într-un bol și se aplică pe față, după ce tenul a fost demachiat în prealabil, se lasă 15 minute, după care se îndepărtează și se clătește bine fața. Beneficiile mierii asupra tenului sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosită în tratamentele cosmetice datorită calităților sale nutritive și a vitaminelor din complexul B, vitaminelor A, C, D și K.

Are proprietăți de hidratare, vindecare și tonifiere a pielii, fiind un bun calmant, antioxidant și cicatrizant, datorită conținutului de săruri minerale, potasiu, fosfor, magneziu, calciu, sodiu și acizi organici.

De asemenea, banana este cunoscută pentru proprietățile antiîmbătrânire și anticancerigene, ajutând la închiderea porilor și reducerea liniilor fine, redând catifelarea pielii, iar în combinație cu zeama de lămâie tonifiază pielea.

Mască pentru ten obosit și cearcăne

Citește mai multe Aici

Masca pentru păr, cu keratină. Conține doar ingrediente naturale, care lasă părul hidratat și perfect întins

 

 

 

Mai multe articole despre:
masti faciale cosmetica sanatate