MENIU

Masacrul din Bascov | Ucigașul, bolnav psihic, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004 - 5 oameni, uciși cu sânge rece. Detalii ȘOCANTE după AUTOPSIE

Captură video Realitatea Plus

Ies la iveală noi detalii șocante în urma masacrului de la Bascov, în care un bărbat cu probleme psihice și-a ucis 5 membri ai familie, inclusiv frații și nepoțica de 5 ani. Potrivit datelor din anchetă, individul refuzase să-și mai ia pastilele în ultima lună, iar starea sa nu mai fusese evaluată de o comisie de specialitate încă din 2004. Miercuri, legiștii au oferit noi detalii, în urma autopsiei victimelor.

Anterior, șefului Serviciului de Medicină Legală din Argeș anunțase, citând chiar declarațiile suspectului, că acesta primește tratament și este în evidența unui medic psihiatru din Pitești.

“Autorul este pe tratament, așa a spus. Este examinat pentru a ști cu certitudine ce a fost. Nu am făcut o anamneză, dar era dispus la dialog. Era la un medic psihiatru celebru din Pitești, era în evidență, i-a prescris un tratament”, a declarat specialistul legist.

Viorel S. era cunsocut cu afecțiuni spihice încă din adolescență, potrivit presei argeșene.

Suspectul a ajuns în arest preventiv pentru 24 de ore. Între timp, medicii legiști au finalizat autopsierea celor cinci victime. 

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de capul familiei care a sunat imediat la 112. Bărbatul de 53 de ani cu probleme psihice a fost găsit de polițiști în gradina casei, în timp ce încerca să-și ia viața.