MENIU

MASA DE REVELION. Decorațiuni ideale, de efect și ieftine pentru masa dintre ani

Si de Anul Nou, ca si de Craciun, casa trebuie sa imbrace haine de sarbatoare. E adevarat, le poti pastra pe cele de saptamana trecuta, dar poti si sa personalizezi locuinta in ton cu petrecerea de Revelion. Iata ce ai de facut, dup metodele prezentate de casa.acasa.ro

Servete personalizate

Un banal servet de masa poate deveni un accesoriu interesant. Pliaza doua servete de masa in culori contrastante si strange-le ca in imaginea de mai sus cu beteala stralucitoare. Personalizeaza-le cu ajutorul unor stelute din carton, astfel incat servetele sa tina loc si de carduri de masa pentru invitati.

"Haina" perfecta pentru sticla de sampanie

La restaurant, sampania este servita dintr-o sticla imbracata intr-un servet simplu. Poti copia ideea, insa fa-o inteligent. Acopera sticla de sampanie intr-un servet din matase sau din crepsatin si fa-i un guler cu ajutorul unei panglici. Prinde-i si cativa nasturi pentru a o transforma intr-un barman ideal.

Note aurii

Pentru un aspect elegant al mesei de Revelion e suficient sa adaugi cateva accente aurii. Stelute hand-made din poleiala aurie sau cateva coifuri de petrecere asezate razlet pe masa vor da un aspect foarte stilat mesei de sarbatoare.

 

Mai multe pe casa.acasa.ro