MENIU

Maru vrea să scape cu orice preț de închisoare. Tupeul dealerului care i-a livrat droguri lui Vlad Pascu: cartea jucată în instanță

Tudor Duma, zis Maru/ Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Dealerul lui Vlad Pascu joacă o carte importantă în instanță. Tudor Duma, zis „Maru”, vrea să scape cu orice preț din spatele gratiilor și cere magistraților să îi dea o măsură mai blândă. 

Este o zi importantă pentru Tudor Duma, zis și "Maru", dealerul lui Vlad Pascu. Astăzi, magistrații vor examina contestația depusă de acesta la măsura arestului preventiv. 

Maru se află, în prezent, în arest la Penitenciarul Rahova și vrea să scape cu orice preț din spatele gratiilor. Tocmai din acest motiv el cere în instanță o măsură mai blândă, cum ar fi cea a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar. 

Până în acest moment, principalul distribuitor de stupefiante al lui Vlad Pascu a încercat în instanță de mai multe ori să obțină mai multe victorii, lucru care nu s-a întâmplat însă. 

Manevra mamei ucigașului drogat Vlad Pascu. Vrea să scape și de controlul judiciar - VIDEO

Mai mult decât atât, acesta nu vrea să-și recunoască faptele și spune în continuare că este nevinovat, asta deși la ultimul termen, Vlad Pascu a explicat cu lux de amănunte cum Tudor Duma cumpăra drogurile și care era traseul acestora. 

Reamintim că Tudor Duma este pus sub acuzare pentru trafic de droguri de mare risc. 

Mai multe articole despre:
maru tudor duma dealer droguri vlad pascu droguri