MENIU

Mărturie șocantă a elevului din București care și-a înjunghiat profesoara de japoneză. Planul sinistru al adolescentului

Adolescentul va sta 7 ani într-un centru de reeducare

Mărturii șocante în cazul elevului care în aprilie, anul trecut, și-a înjunghiat profesoara de japoneză cu un briceag. Colegii săi au povestit că tânărul avea gânduri negre, un plan diabolic și că voia să experimenteze o viață grea, fără fericire, spun aceștia. Urmează informații care vă pot afecta emoțional. 

Tânărul a purtat diverse discuții cu colegii pe un grup de Whatsapp, unde a elaborat diverse strategii prin care să-și ducă la bun sfârșit planul malefic, potrivit Realitatea Plus.

Elevul le-ar fi spus că „o poate ucide când este la catedră, cu spatele la el, iar ulterior ar fi urmat să scrie pe tablă o poezie cu sângele său”.

Colegii au încercat să-l descurajeze și nu au crezut că se va ajunge la atacul teribil, așa că n-au avertizat niciun adult. Tânărul a fost găsit vinovat de tentativă de omor calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice și port fără drept de obiecte periculoase și condamnat la șapte ani într-un centru de reeducare. 

 

Mai multe articole despre:
elev profesoara de japoneza injunghiata