MENIU

Mărturia cutremurătoare a tătălui care a acceptat să doneze organele fiului său: "Este îngerul..."

Un băieţel de şapte ani şi-a pierdut viaţa într-un accident. Familia a fost de acord să doneze organele. "Paul este îngerul unor oameni, este frate cu eroii săi favoriţi, Superman şi Spider - Man", a spus tatăl copilului.

Paul - Nicholas Călin, un copil de şapte ani din Iaşi, este înger păzitor pentru cinci români bolnavi. Micuţul Paul le-a salvat viaţa celor cinci bolnavi după ce a suferit un accident grav. Printre ei, un alt micuţ de cinci ani care a făcut dializă din prima lună de viaţă. Mihăiţă Măgurianu şi Petronela Călin, părinţii copilului, spun că Paul este un erou, scrie  botosaneanul.ro

Tatăl băiatului a povestit că micuţul de şapte ani şi-a dorit dintotdeauna să ajungă să salveze lumea, aşa cum reuşeau personajele sale favorite: Super Man şi Spider - Man.

„De miercuri, Paul este îngerul unor oameni, este frate cu eroii săi favoriţi, Superman şi Spider - Man. Băiatul meu a fost dorit enorm de mine şi de soţia mea. Am două fete acum de 14 şi 15 ani şi ne-am dorit mult şi un băiat. Prinţul meu, viaţa mea, s-a născut de ziua Sfintei Parascheva, pe 14.10.2010. De ziua mea, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, Dumnezeu mi l-a luat. Vreau să ştie toată lumea că băiatul meu este un erou”, a spus Mihăiţă Măgurianu.

Paul s-a rănit grav miercuri, 1 noiembrie, în urma unui accident rutier. Tatăl băiatului ştia că micuţul şi cele două surori ale sale sunt în parc, la joacă. "A fost în comă de gradul III-IV la început, apoi în comă severă, urmată de moarte cerebrală”, a mai relatat Măgurianu.

Micuţul, elev în clasa 0 la o şcoală din Iaşi, a fost internat după accident la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi. La o săptămână de la evenimentul rutier, medicii l-au declarat pe Paul în moarte cerebrală, iar părinţii săi au fost de acord să-i doneze organele.