MENIU

Mărturia cutremurătoare a sopranei Amelia Antoniu infectată în Spitalul CF2

Mărturia cutremurătoare a sopranei Amelia Antoniu infectată în Spitalul CF2

În urmă cu șase ani, Amelia Antoniu, prim-solistă a Teatrului de Operetă, a fost în stare critică şi a intrat în comă după ce a contractat un virus intraspitalicesc în urma unei intervenţii chirurgicale la Spitalul CF2 din Capitală. Actualul scandal al dezinfectanţilor se pare că a accelerat ancheta penală în dosarul sopranei, artista aşteptând acum ca procurorii să demareze trimiterea în judecată a vinovaţilor.

S-a aflat la graniţa fragilă dintre viaţă şi moarte, iar medicii de la Spitalul Universitar Bucureşti au reuşit să o salveze după  ce a contractat  un virus puternic în urma unei operaţii efectuate, în 2010, la Spitalul CF2. Ar vrea să uite momentele acelea şi tot chinul prin care a trecut,  însă procesul o forţează să păstreze încă vii amintirile neplăcute.

"Îmi este încă destul de greu să vorbesc despre tot ce a fost. Mă răscoleşte retrăirea poveştii. A fost un moment dificil, în care, practic, s-a dus o luptă crâncenă pentru salvarea mea. M-a marcat toată acea traumă. Alice Preda, cealaltă pacientă care a fost infectată la CF2, în aceeaşi zi cu mine, şi alături de care am dat, în 2010, spitalul în judecată, a avut şi mai mult de suferit. Din păcate, infecţia contractată a făcut-o să piardă sarcina şi i-a răpit şi şansa de a mai putea deveni vreodată mamă. După ce ne-au transferat la Spitalul Universitar Bucureşti, iar medicii de la Terapie Intensivă de acolo au reuşit, cu eforturi mari, să ne salveze, eu şi Alice am depus plângere penală împotriva Spitalului CF2. Au trecut şase ani de atunci", a declarat soprana Amelia Antoniu, pentru ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
spital infecţie comă Amelia Antoniu