MENIU

Martorul-cheie al accidentului mortal din Capitală, AUDIAT - Polițistul care a ucis fetița, sub control judiciar

Martor în accidentului polițistului, audiat

Unul dintre martorii cheie ai accidentului provocat de polițist este audiat chiar în aceste momente. Tot astăzi ar trebui să vină în fața oamenilor legii mai mulți oameni care au văzut cum cele două copile au fost spulberate pe trecerea de pietoni.

Sunt mai mulți martori care trebuie să ajungă în fața polițiștilor care anchetează acest caz. Primul martor a ajuns la Brigada Rutieră unde de desfășoară aceste audieri. Anchetatorii stabilesc ce s-a întâmplat. Vor face expertiza autovehiculului și vor stabili cu ce viteză rula acesta.

Cei care anchetează cazul au stabilit deja că polițistul nu se afla într-o misiune urgentă, iar mașina se deplasa cu o viteză destul de mare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de polițist pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o durată de 60 de zile.

Două fete au fost accidentate de o mașină a Poliției, joi, în timp ce traversau strada, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre fetițe, în vârstă de 13 ani, a murit, iar cealaltă, în vârstă de 11 ani, a suferit multiple traumatisme și a fost dusă la spital.
Mai multe articole despre:
martor politist ancheta fetita