MENIU

Martor cheie, audiat în dosarul lui Dan Diaconescu. Declarații halucinante: M-au amenințat. Mi-au spus să am grijă ce vorbesc în fața instanței

Dan Diaconescu

Un martor cheie rupe tăcerea în cazul lui Dan Diaconescu. Fostul prezentator TV s-a prezentat ieri la Judecătoria Constanța pentru o nouă ședință în cadrul dosarului în care este acuzat de act sexual cu un minor. Acolo, în calitate de martor, a fost citat Teodor Nicolae Manolescu. Bărbatul a decalat că cele două fete minore din dosar ar fi fost angajatele lui, însă a povestit și ce legături au avut acestea cu Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu s-a prezentat la Judecătoria Constanța pentru un nou termen în dosarul în care este cercetat. La această ședință, în calitate de martor a mers și Teodor Nicolae Manolescu, un martor cheie în acest dosar. 

Manolescu a povestit în fața judecătorilor că le cunoaște pe cele două fete minore implicate în acest dosar, asta pentru că acestea au fost angajatele lui în urmă cu câțiva ani. 

Manolescu a povestit că le-a văzut pe cele două fete în compania lui Dan Diaconescu, în momentul în care a fost chemat la o masă chiar de fostul prezentator, iar acolo se aflau și cele două fete, ambele minore la acea vreme. 

În momentul în care a fost chemat să dea declarații, Manolescu a menționat că a primit o serie de amenințări. "Am avut oameni care m-au amenințat. Am o fetiță de 6 ani. Mi-au spus să am grijă ce vorbesc în fața instanței. Sunt oameni grei, cu miliarde. Trebuie să am grijă ce vorbesc", le-ar fi spus acesta anchetatorilor. 

Dan Diaconescu n-a avut noroc la judecători. A rămas sub controlul judiciar și interdicția de a părăsi țara

Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor, fapte care au avut loc în perioada 2020-2021. Conform rechizitoriului, Dan Diaconescu ar fi avut mai multe realații sexuale cu o minoră în schimbul unor sume de bani.

Procurorii au decis trimiterea în judecată a fostului prezentator TV în luna iunie a anului trecut iar procesul este în plină desfășurare.