MENIU

Mario Claudiu are 9 ani și a fost dat dispărut de acasă! Cine are informații despre minor este rugat să sune la 112

Poliția Municipiului Galați a făcut publice marți fotografia și semnalmentele unui băiat în vârstă de 9 ani, care a dispărut de la domiciliu în cursul dimineții. Minorul, numit Butnaru Mario Claudiu, este căutat intens, iar autoritățile solicită sprijinul comunității pentru a-l găsi.

Mario Claudiu este de negăsit

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, Butnaru Mario Claudiu a plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 09:30 și nu s-a întors până în prezent. La momentul dispariției, băiatul avea o înălțime de 1,33 metri, cântărea aproximativ 30 de kilograme și prezenta păr șaten și ochi căprui.

Îmbrăcat la momentul plecării într-un tricou scurt de culoare verde deschis cu un înscris negru, pantaloni scurți albastru închis și papuci de gumă albastră, Butnaru Mario Claudiu avea la el o revistă cu cartonașe de fotbal.

Persoanele care dețin informații despre locul în care s-ar putea afla minorul sunt rugate să contacteze imediat numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Galați. Colaborarea cetățenilor este crucială în eforturile de localizare a minorului dispărut și de aducere în siguranță la domiciliu.