MENIU

Marina Pandarof le-a dat cu flit magistraților! Șefa "Rețelei M" a trimis avocatul la proces: judecata, amânată pentru luna noiembrie

Marina Pandarof

Marina Pandarof  nu s-a prezentat, vineri, la Tribunalul București, acolo unde are loc procesul în dosarul în care "șefa Rețelei M" - supranumită și "blonda lui Coldea" - este cercetată pentru trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat. Pandarof și-a trimis, în schimb, avocatul. De altfel, niciunul dintre inculpați nu a fost prezent la proces, drept pentru care s-a invocat lipsa de procedură iar procesul a fost amânat pentru data de 8 noiembrie, la ora 12.00.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Este o zi crucială pentru echipa Statului Paralel întrucât în această dimineață Marina Pandarof, "blonda lui Florian Coldea", se va prezenta în fața magistraților de la Tribunalul București. 

Dosarul în care aceasta este cercetată pentru fapte foarte grave - trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat - a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT. Vorbim de o amplă anchetă care s-a întins pe parcursul a doi ani de zile. 

Dosarul drogurilor. STENOGRAME incendiare cu Marina Pandarof: Hai și pune-mi și mie 5 milioane, că n-am niciun ban! Cine o împrumuta pe blonda lui Coldea

Mai mult decât atât, există interceptări foarte importante la dosar între Marina Pandarof și generalul Florian Coldea. Din cadrul acestora reise că Pandarof a fost protejată și că a constituit o rețea foarte bine pusă la punct - Mexic, Albania, România. 

Ea este foarte apropiată atât de Florian Coldea, cât și - potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS - de fostul prim ministru Victor Ponta.

De asemenea, anchetatorii au deschis anul acesta la locuința din zona de nord a Marinei Pandarof, unde s-au găsit mai multe plicuri cu substanțe interzise. În plus, după această intervenție a anchetatorilor, Pandarof ar fi fost pusă sub control judiciar. Ea este chiar martor cu indentiate protejată în megadosarul destructurării Statului Paralel din România, spun sursele citate. În același dosar mai este implicat, pe lângă Marina Pandarof, și Harabagiu Alexandru și Cătălin Ușurelu, fostul director al companiei de apă din Slatina.