MENIU

Marina Almășan, față în față cu Georgică Cornu, la tribunal! Afaceristul, la psiholog după ce a sunat-o de pe 30 de numere

Marina Almășan, față în față cu Georgică Marina Almășan, față în față cu Georgică Cornu, la tribunal! Afaceristul, la psiholog după ce a sunat-o de pe 30 de numere, la tribunal! Afaceristul, la psiholog după ce a sunat-o după 30 de numere

Conflictul dintre Georgică Cornu și Marina Almășan ia amploare! Cei doi se vor întâlni față în față la tribunal, după ce omul de afaceri a contestat în instanță ordinul de restricție obținut de prezentatoare. Bărbatul a mărturisit că a mers și la un psiholog, care i-ar fi spus că acțiunile sale față de fosta iubită sunt normale. 

Milionarul a fost surprins de decizia celei cu care a avut o relație timp de 12 ani și nu consideră că ordinul de restricție era necesar. Contestația lui Georgică Cornu poate fi judecată până în septembrie, după cum au hotărât autoritățile.

Afaceristul susține că acuzațiile de hărțuire care i-au fost aduse în primul proces nu sunt adevărate. Acesta speră că sentința va fi anulată și chiar o vede ca pe o ilegalitate.

Omul de afaceri își păstrează declarațiile și susține că nu a existat nicio ceartă între el și Marina Almășan. Georgică Cornu i-ar fi trimis atât de multe mailuri din dorința de a se împăca cu ea. Bărbatul este convins că fosta lui iubită va duce dorul acestor mesaje.

Milionarul a apelat la ajutorul unui psiholog cu care s-a consultat referitor la despărțirea de prezentatoare. Afaceristul spune că specialistul i-a dat dreptate în totalitate.

Marina Almășan a fost cea care a pus capăt relației cu omul de afaceri și nu și-a mai dorit niciun contact cu acesta. Se pare că Georgică Cornu ar fi sunat-o de pe 30 de numere de telefon diferite. Insistențele bărbatului au dus la decizia vedetei de a cere un ordin de restricție, potrivit fanatik.ro

Georgică Cornu, după ordinul de restricție împotriva Marinei Almășan: „Nu port brățara de monitorizare”

Mai multe articole despre:
marina almasan georgica cornu