MENIU

Marile vedete ale cinematografiei, puse pe fugă de o furtună cruntă la Festivalul de la Veneția

Marile vedete ale cinematografiei, puse pe fugă de o furtună cruntă la Festivalul de la Veneția. Foto: Profimedia

O furtună puternică a lovit Veneția chiar în timpul desfășurării celebrului Festival Internațional de Film, iar actorii și regizorii au fost nevoiți să plece de pe covorul roșu din cauza ploii.

O furtună violentă a lovit joi Festivalul Internațional de Film de la Veneția, obligând actorii și regizorii să părăsească rapid covorul roșu de pe Lido, care era inundat de ploaie.

Intemperiile de joi au pus punct zilelor călduroase care au afectat Veneţia, inclusiv cel mai vechi festival de film din lume. Ploaia a perturbat sosirea invitaților și a publicului la premiera documentarului „Russians at War” și a obligat apoi echipa festivalului, alături de cea a filmului georgian „April”, să se adăpostească, lăsând celebrul covor roșu de pe Lido inundat de bălți.

Echipa festivalului a condus participanții cu umbrele spre zona centrală a cinematografului, în timp ce directorul artistic, Alberto Barbera, a zâmbit în semn de scuze și a ajutat oaspeții să își scuture hainele ușor umede.

Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia se desfăşoară în perioada 28 august – 7 septembrie.

Prognoza meteo, 7 septembrie. Vreme capricioasă, cu ploi în unele zone ale țării și caniculă în altele

Mai multe articole despre: