MENIU

Mari trupe de rock din lume, mesaje de solidaritate cu victimele de la Colectiv

Mesaje de condoleanţe

Mesaje de solidaritate au venit din partea muzicienilor străini ai scenei rock metal, în special cei care au concertat în România.

Artiştii şi-au exprimat regretul faţă de pierderile de vieţi omeneşti în urma tragediei petrecute vineri noapte în clubul bucureştean Colectiv, când peste 30 de persoane au decedat şi alte 180 au fost rănite.

Celebra trupă portugheză Moonspell a transmis un mesaj de solidarizare cu victimele tragediei din clubul Colectiv: "Gândurile noastre se îndreaptă către fanii răniţi sau decedaţi în nefericitul accident de acum două zile în clubul bucureştean şi către familiile lor. Rămâneţi puternici!".

Membrii trupei suedeze de metal Arch Enemy se solidarizează (alături de alte nume mari ale scenei metal) cu victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv și transmit mesaje de condoleanţe.

Alissa White-Gluz, solista Arch Enemy, a scris pe pagina sa oficială de Facebook: "Inima mea este alături de scena metal din România. Îmi pare rău. Această tragedie este pentru mine ceva de neconceput. Le doresc o recuperare rapidă celor răniţi şi pace în suflet familiilor victimelor. Aveţi grijă de voi!".

Colegul ei de trupă, chitaristul Michael Amott, a fost şi el impresionat de "teribilele veşti". "Le transmit condoleanţele mele celor din România care şi-au pierdut pe cineva drag în clubul din Bucureşti", a adăugat liderul Arch Enemy, potrivit jurnalului de media.

Chitaristul trupei olandeze de metal simfonic Epica, Mark Jansen, se solidarizează şi el cu victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv.

Trupa americană Kamelot a postat un mesaj de susţinere pentru “familiile şi prietenii victimelor incendiului din România. Este o zi tristă pentru fanii muzicii”, au afirmat artiştii. “A fost o tragedie absurdă în Colectiv Club. Se poate vorbi la infinit despre măsurile de securitate necesare în cazul efectelor pirotehnice”, a completat chitaristul Thomas Youngblood.