MENIU

Mare promotie inainte de Black Friday 2016 - eMAG are reduceri la telefoanele Samsung

eMAG are chiar inainte de Black Friday 2016 o promotie cu reduceri importante si preturi foarte bune pentru telefoanele mobile produse de Samsung.

Lista cu telefoane Samsung la reducere, inainte de Black Friday 2016, poate fi consultata AICI.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

eMAG are o serie de reduceri si preturi foarte avantajoasa pentru o gama larga de telefoane produse sub brandul de renume Samsung. Am selectat si noi 8 dintre aceste telefoane mobile care au reduceri chiar si inainte de Black Friday 2016 si vi le prezentam mai jos:

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S6 Edge

Este unul dintre cele mai vandute telefoane mobile ale momentului de la eMAG si are un pret foarte avantajos chiar si inainte de Black Friday 2016. Telefonul mobil cel mai avantajos este cel de culoare aurie si cu memorie de 32GB. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Galaxy J5

Face parte tot din gama Galaxy de la Samsung insa este un telefon mai putin cunoscut. Pretul sau este mult sub 1000 de lei, desi este un telefon de foarte mare calitate, are functie 4G si memorie de 16GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Telefon Samsung Galaxy S6

In mod surprinzator acest telefon a ajuns sa coste chiar sub 2.000 de lei inainte de Black Friday. Telefonul e dotat cu 32GB memorie si are functie 4G pentru transfer de date de mare viteza si internet. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S7 Edge

Este varful de gama de la Samsung si are un pret excelent in aceasta perioada, iar despre performante nici nu are sens sa mai discutam: 32GB, 4g, margini rotunjite, display mai mare fata de modelele precedente. Oferta pentru acest telefon o gasiti AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Galaxy A5

Un alt telefon varianta 2016, imbunatatit cu tehnologie de ultima ora este Galaxy A5 care are 16GB memorie si 4G. Telefonul este o combinatie eleganta de metal si sticla si beneficiaza de 2 ani garantie. Oferta o gasiti AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung Galaxy S7 Edge

Marginile rotunjite fac ca acest telefon mobil sa aiba un design deosebit, este un telefon de top si are un pret bun chiar si inainte de Black Friday 2016. Memoria sa este de 32GB pentru modelul cel mai ieftin si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - J1 Mini

Pentru cei care vor o achizitie Samsung de calitate foarte buna dar la un pret cat mai mic pentru un smartphone, telefonul mobil Galaxy J1 este ideal, modelul mici. Acest telefon mobil poate administra doua cartele SIM deodata, are 8GB memorie si culoarea neagra. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Reduceri inainte de Black Friday 2016 - Samsung Galaxy A3

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotiile saptamanii la eMAG este cea pentru Samsung Galaxy A3, varianta 2016 cu 16GB memorie dar si cu functie speciala 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag black friday 2016