MENIU

Marcel Ciolacu și-a ieșit din fire și a țipat în timpul unei emisiuni. Ce l-a scos din sărite pe liderul PSD

Marcel Ciolacu s-a înfuriat în timpul unei emisiuni TV. Foto: Captură Prima TV

Marcel Ciolacu și-a ieșit din fire și ripostează nervos după eșecul Schengen. Șeful PSD se declară frustrat și pentru că ANAF nu are încă o decizie pentru taxa neplătită de OMV. Ciolacu susține că vinovații tac și nu își asumă eșecul și umilința României. 

Cunoscut ca o persoană mai degrabă calmă și temperată, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a surprins printr-o ieșire violentă în cadrul unei emisiuni TV. Motivul care l-a înfuriat pe Ciolacu a fost acela că mulți actori politici nu nu au curajul să își asume greșelile, iar el ajunge să fie întrebat, și, implicit, să dea explicații, pentru eșecurile lor.

„Am aceeasi frustrare când văd incompetență și abordare și strategie depășită la niște oameni care apoi n-au curajul să iasă în față la TV si să spună „Domne sunt de vina, asta e, atata am putut eu atâta m-a dus capul.” Și vin o mie de oameni pentru că ies mai des la TV trebuie sa ies să  dau explicatii pentru ei și pentru incompetenta lor? 

Liderul PSD condsideră că nu poate exista o situație fără vinovați: „Nu exista domne „nu e nimeni de vină”, nu există!”

În ceea ce privește refuzul companiei OMV de a plăti taxa de solidaritate, Marcel Ciolacu a spus că are nevoie de decizia ANAF înainte de a emite o opinie în acest sens:

„Eu nu mă pot antepronunța la dumneavoastră dacă vor plăti sau nu, fiindcă eu n-am nicio decizie. Da-ți-mi decizia și pe urmă vin cu decizia și vă spun. Eu nu am o decizie a ANAF-ului dacă trebuie să ia banii de la OMV sau să nu ia.”

În cadrul aceluiași interviu, președintele PSD și-a spus tranșant opinia despre eșecul clasei politice pe tema aderării la spațiul Schengen.

„În ceea ce privește Schengen, cred că tot ce au gândit pe tot parcursul a fost gresit. Asta e. Am spus-o fiindcă s-a încheiat”

 

Mai multe articole despre:
PSD Marcel Ciolacu Schengen OMV ANAF