MENIU

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu premierul Coreei de Sud. Discuții cruciale în zona de investiții

Marcel Ciolacu și premierul Republicii Coreea, Han Duck-soo/ Facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu (PSD) a avut, miercuri, o întâlnire cu premierul Republicii Coreea, Han Duck-soo, aflat în vizită oficială la Bucureşti. Cei doi oficiali au discutat, printre altele, despre facilitarea investiţiilor greenfield şi a fabricilor de producţie ale companiilor sud-coreene în România

"A fost o mare plăcere să mă întâlnesc din nou, de data aceasta la București, cu premierul Republicii Coreea, domnul Han Duck-soo, pentru a continua discuțiile despre proiectele comune pe care le avem.
 
Toate proiectele discutate în decembrie 2022 la Seoul reprezintă, de fapt, o foaie de parcurs pentru noua etapă a Parteneriatului Strategic dintre țările noastre.
 
Vom lucra foarte strâns pentru a facilita investițiile greenfield, dar și fabrici de producție ale companiilor sud-coreene în România. În acest sens, am vorbit despre oportunități în domenii precum energia verde sau tehnologiile digitale, despre domeniul semiconductorilor, dar și de sporirea legăturilor dintre IMM-urile dintre țările noastre", a transmis Ciolacu, într-un mesaj publicat pe Facebook. 
 
Han Duck-Soo vine în România la aniversarea a 15 ani de Parteneriat Strategic între cele două state.
 
Citește și Coreea de Sud, invitată să investească în energia nucleară din România
Mai multe articole despre:
ciolacu premier premier coreean coreea de sud