MENIU

Marcel Ciolacu, replică rapidă pentru Florin Cîțu: „Tatăl meu, un oltean serios, avea o vorbă: după ce că eşti prost, mai pui şi frână!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto: Inquam Photos/George Călin

Schimb de replici savuroase între Florin Cîțu și Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului. După ce premierul a acuzat PSD că s-a supărat pentru că nu mai poate să fure, Marcel Ciolacu i-a replicat că nu este civilizat să faci „hoț” pe cineva. „Tatăl meu, domnule Cîţu dacă puteţi fii atent, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă – Domnule, după ce că eşti prost mai pui şi frână”, a mai spus președintele PSD.

 

 

Marcel Ciolacu a declarat că Florin Cîţu a venit „cu aceeaşi placă” la dezbaterea proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021, iar când premierul nu are argumente aduce jigniri.

„Domnule prim-ministru aţi venit ca şi ieri cu aceeaşi placa, atunci când nu au argumente vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii. Tatăl meu, domnule Cîţu, dacă puteţi fii atent, Dumnezeu să îl ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră, avea o vorbă – Domnule, după ce că eşti prost mai pui şi frână”, a spus Ciolacu, marți, la dezbaterea proiectului legii asigurărilor de stat pe 2021.

Replica a venit după Florin Cîțu a spus că social-democrații s-au supărat la votul pe bugetul pentru 2021 pentru că nu mai pot fura: „Nu am putut să nu remarc cum și-au motivat votul socialiștii de la PSD. Nu au spus adevăratul motiv al supărării, că i-am tăiat de la buget și nu mai pot să fure”.

România are BUGET. Cum se împart BANII | Florin Cîțu: Bugetul DEMONTEAZĂ minciunile PSD! Vă arătăm cum se face, luați notițe!

„Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu preşedintele organizaţiei PNL de la Iaşi să ne facă rost şi nouă de nişte tablă şi de nişte cherestea? Fost ministru în Guvernul domnului Orban. Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu domnul Orban să vorbească cu preşedintele organizaţiei PNL de la Piatra Neamţ care a inventat o nouă infracţiune la nivel mare – cea de a vinde posturi cu sute de mii de euro în Guvernul Cîţu? Nu mai bine procedaţi ca domnul Barna - când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5 - 6 numiri în Guvern, să apelezi, să împrumuţi de la PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD, marți, la dezbaterea proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat. 

Ulterior, Florin Cîţu i-a transmis lui Marcel Ciolacu, tot e la trubuna Parlamentului, că a spus totul senatorul Vasile Dîncu atunci când a afirmat că PSD rămâne cu Ordonanţa de urgenţă 13 şi cu incompetenţii care astăzi sunt în Parlament. „Sunteţi toţi aici, lângă domnul Dîncu”, a adăugat prim-ministrul.

„Domnule preşedinte, nu mai este nimic de spus. A spus totul domnul Dîncu când a spus că PSD rămâne cu Ordonanţa 13 şi incompetenţii care sunt astăzi în Parlament. Sunteţi toţi aici, lângă domnul Dîncu”, a declarat premierul.