MENIU

Marcel Ciolacu, replică după ce Klaus Iohannis a atacat PSD: Este o mare rușine! Un politruc nu merită niciun răspuns

Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto: Inquam Photos

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a acuzat PSD, guvernarea social-democrată că este principalul vinovat pentru actuala criză prin care trece România din cauza epidemiei de coronavirus. 

 

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor. Un politruc (...) nu merită niciun răspuns”, susține Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe Facebook, marți seară, după atacul lansat de președintele Klaus Iohannis împotriva PSD și a guvernărilor social-democrate.

Citește și Klaus Iohannis: România a intrat complet nepregatită într-o criză sanitară fără precedent! PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru!

„Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!”, mai scrie liderul PSD.