MENIU

Marcel Ciolacu răspunde prin intermediari provocării lui Florin Cîțu

Marcel Ciolacu răspunde prin intermediari provocării lui Florin Cîțu

PSD îi răspunde ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, care a acuzat PSD că provoacă deliberat instabilitate economică și l-a provocat pe Marcel Ciolacu să vină la o întâlnire cu oficialii europeni pe zona de buget-finanțe. În replică, senatorul PSD Radu Ștefan Oprea, fost ministru al mediului de afaceri, i-a transmis lui Cîțu că el este de vină pentru situația economică și dacă nu o poate gestiona, să plece din funcție.

“M-am săturat de minciunile lui Cîțu!

M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară. Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Cîțu, de vină este guvernul pe care îl reprezentați și care s-a împrumutat fără măsură. (...)  Sunteți la guvernare de 11 luni, incapabili să gestionați treburile țării, preocupați doar ca alegerile generale să aibă loc cât mai repede, în detrimentul sănătății publice.

Dle. Cîțu, am lăsat țara stabilă din punct de vedere economic, ratingul de țară a fost reconfirmat în ciuda declarațiilor panicarde pe care le făceați atunci din Parlament. Sunteți ministrul Finanțelor Publice și ar trebui să vă faceți treaba în conformitate cu fișa postului. Dacă nu puteți, plecați și lăsați locul unor oameni responsabili și profesioniști, care să gestioneze corect treburile țării.”, a scris senatorul PSD.

 

Mai multe articole despre:
Marcel Ciolacu Florin Citu provocare PNL PSD economie