MENIU

Marcel Ciolacu: „PNL, alegeri cu poliția la ușă! Este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea...”

Marcel Ciolacu, despre scandalul de la PNL Timiș Foto: INQUAM

Marcel Ciolacu lansează noi acuzații la adresa principalului partid de la guvernare după scandalul de la alegerile PNL Timiș. Liderul PSD spune că PNL a ajuns să facă alegeri "cu poliţia la uşă", iar „simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne".

„Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne", a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.

Mesajul președintelui PSD vine după ce sâmbătă au fost noi alegeri cu scandal la PNL Timișoara. Forțele de ordine au fost mobilizate în număr mare la intrarea în sală. Problemele au pornit în momentul în care s-a aflat că regula pentru acces este aceea că participanții la conferința de alegeri să fie înregistrați și să primească o brațară pentru a putea să voteze. Au intervenit și polițiltii pentru a aplana scandalul.

VIDEO Alegeri cu scandal la PNL Timiș, au fost chemate forțele de ordine