MENIU

Marcel Ciolacu negociază cu partidul lui George Simion pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Eu cred că AUR va vota"

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Marcel Ciolacu - președintele social-democraților este de părere că partidul condus de George Simion va vota moțiunea împotriva actualului Guvern. PSD a început negocierile cu parlamentarii AUR şi cu cei independenţi pentru susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Marcel Ciolacu este convins că AUR va vota o eventuală moțiune de cenzură.

„Negocierea nu este dacă votează AUR, ci care va fi textul moțiunii de cenzură, pentru că eu cred că AUR va vota", a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o conferință de presă.

„Vom încerca să strângem cât mai multe semnături. Ar fi o premieră în politica românească, după şase luni de la alegeri, să pice un guvern. De obicei pică la sfârşitul mandatului, dar începe să se creeze o masă critică. De la fiecare moţiune simplă depusă pe fiecare ministru se strâng mai multe voturi când vine votul final”, a afirmat anterior Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus de mai multe ori că formaţiunile aflate la guvernare, atât PNL, cât şi USR PLUS, sunt măcinate de dispute politice în interior şi că „acest guvern nu este eficient”.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu negocieri aur motiune psd