MENIU

Marcel Ciolacu își anunță oficial candidatura la Președinția României: „Sunt pregătit să lupt”

Marcel Ciolacu își anunță oficial candidatura la Președinția României: „Sunt pregătit să lupt”

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, și-a anunțat astăzi oficial intenția de a candida pentru funcția de președinte al României. Într-un mesaj transmis public, pe Facebook, Ciolacu a declarat: „Am decis astăzi să candidez pentru funcția de președinte al României!”

Anunțul său vine în contextul pregătirilor pentru Congresul PSD, programat pentru 24 august, unde liderul social-democrat va cere sprijinul colegilor săi pentru a obține nominalizarea oficială a partidului. Ciolacu a subliniat că dorește să reprezinte pe toți cei care, în ultimele două decenii, nu s-au simțit auziți sau reprezentați de liderii politici ai țării și care și-au pierdut speranța într-un președinte „al TUTUROR”.

„Le voi cere colegilor mei, la Congresul PSD din 24 august, să îmi ofere, prin votul lor, onoarea de a lupta pentru toți cei care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simțit reprezentați, nu s-au simțit auziți și care și-au pierdut speranța într-un Președinte al TUTUROR, care să se bată pentru drepturile întregii societăți!”, a declarat Ciolacu.

Mesajul său a fost centrat pe ideea unei Românii corecte, bine organizate, care să asigure bunăstare și pace pentru toți cetățenii. Ciolacu a evidențiat că este important ca bogăția produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani să fie distribuită echitabil, ajungând la cât mai mulți dintre cei care au contribuit la acest progres.

„Eu CRED că mandatul viitorului Președinte al țării trebuie să fie despre o Românie corectă, bine organizată, care are grijă de toți românii care muncesc cinstit!”, a adăugat liderul PSD, subliniind că este pregătit să lupte pentru ca românii să trăiască într-o țară de care să fie mândri în fiecare clipă.

Marcel Ciolacu intră în cursa pentru Cotroceni! Mai-marii PSD, informați încă de luni seara despre decizia luată: când va face marele anunț