MENIU

Marcel Ciolacu i-a întâmpinat la aeroport pe românii repatriați din Liban: „România nu-și abandonează cetățenii!”

Marcel Ciolacu i-a întâmpinat la aeroport pe românii repatriați din Liban: „România nu-și abandonează cetățenii!”

Astăzi, aproape 70 de români, inclusiv copii, femei, bătrâni și persoane cu probleme medicale grave, au fost repatriați din Liban, în contextul escaladării tensiunilor din regiune. Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent la aeroport pentru a-i întâmpina și pentru a sublinia angajamentul guvernului de a asigura protecția cetățenilor săi, indiferent de circumstanțe.

„Războiul le-a dat viețile peste cap. Dar astăzi, aproape 70 de români au ajuns acasă, în siguranță. România nu-și abandonează niciodată cetățenii aflați în dificultate!”, a declarat Marcel Ciolacu la sosirea conaționalilor. Premierul a ținut să mulțumească tuturor celor implicați în această misiune delicată, de la diplomați la militari, dar și angajaților din instituțiile statului care au contribuit la succesul operațiunii.

„Le mulțumesc diplomaților, militarilor și tuturor angajaților din instituțiile statului român care au făcut posibilă această misiune! Alături de colegii mei din Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Apărării Naționale, vom continua să-i repatriem în siguranță pe cetățenii români care ne cer sprijinul!”, a adăugat acesta, promițând că vor fi depuse toate eforturile pentru a-i ajuta și pe ceilalți români care se află încă în zonele de conflict.

Românii blocați în Liban, aduși acasă cu o aeronavă militară! Repatriere urgentă din zona de conflict

 

Mai multe articole despre:
ciolacu liban romani