MENIU

Marcel Ciolacu, despre RESTRICȚII: „Toate măsurile care se iau sunt pompieristice. Oamenii s-au săturat”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu - președintele PSD a declarat, luni, într-o conferință de presă că guvernanții ar trebui să întrebe de ce ies oamenii în stradă. Acesta consideră că nu trebuie să se ia măsuri în privința combaterii virusului, ci să se facă prevenție.

„Actualii guvernanți ar trebui să întrebe de ce ies oamenii în stradă, ce nemulțumiri au. Toate măsurile care se iau sunt pompieristice, nu trebuie să se ia măsuri, ci să se facă prevenție. Oamenii s-au săturat. Nu poți să ții oamenii în case ca firmele de clientelă politică să fure. Oamenii și-au câștigat acest drept la Revoluție", a declarat Marcel Ciolacu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

„Am decis azi în BPN al PSD depunerea solicitării privind înființarea unei comisii de anchetă parlamentară care privește falsificarea datelor pandemiei. Pandemia e de interes național, iar difuzarea unor informații false e o problemă gravă și de natură penală. Sper ca USR să nu închidă ideea de transparență și să voteze înființarea acestei comisii, altfel USR este părtaș la aceste falsificari", a mai afirmat Marcel Ciolacu.

„Vizează declarații făcute de noi timp de un an de zile, faptul că s-au falsificat date ca să se poată ține alegeri în România nu cred ca acest lucru nu a fost știut de președintele României și vizează și postarea lui Vlad Voiculescu.

Primul care a sesizat că au fost falsificate datele a fost ministrul Sănătății. Ne-a spus domnul ministru foarte clar că nu s-au înregistrat două zile, iar focarele de epidemie au fost scoase din calcul. Sunt ferm convins că această Comisie de anchetă va afla adevărul și sunt ferm convins că USR nu va dori să fie părtaș la manipulările din timpul Guvernului Orban", a completat Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu restrictii proteste