MENIU

Marcel Ciolacu, despre media de la Bacalaureat: „Nu ştiu pe de rost, nu m-am uitat”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că a susținut examenul de Bacalaureat în 1986, după finalizarea studiilor liceale, menționând că a obținut o medie „suficient de bună”, deși nu își mai amintește exact nota, având în vedere că au trecut aproape 40 de ani de atunci.

Întrebat de jurnaliști despre media obținută la examenul de Bacalaureat, președintele PSD a răspuns: „Nu ştiu în acest moment. O medie suficient de bună. Staţi că nu v-am arătat nici diploma, aşa că o să vă dau şi media, şi diploma. Nu ştiu pe de rost, nu m-am uitat, o să mă uit.”

Ciolacu a subliniat că acest subiect a devenit jignitor și a menționat că alegătorii vor fi informați cu privire la acest aspect. „Am înţeles că s-au făcut solicitări pe legea 544, aşa că prefer ca autorităţile statului să dea răspunsul”, a adăugat premierul.

„Am luat Bacalaureatul imediat cum am terminat liceul. Nu am luat la facultate, m-am dus în armată, cum am terminat armata m-am dus şi am muncit. E deja jignitor ce se întâmplă în această perioadă. Sunt om la fel ca şi dumneavoastră. Nu am furat, nu am dat la nimeni în cap, am chiulit de la şcoală ca fiecare dintre noi, am terminat liceul la timpul potrivit”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei, urgenţă a coaliţiei PSD-PNL. Anunțul premierului Ciolacu

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu bacalaureat medie