MENIU

Marcel Ciolacu depune plângere penală pe numele Cristinei Prună după moțiunea simplă împotriva lui Cristian Ghinea

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu - președintele PSD a anunțat, marți seara, că va depune plângere penală pe numele deputatului Cristina Prună, pentru modul în care a condus ședința în care s-a dat votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, pentru că a ținut cont de voturile online. 

„Vom depune o plângere penală pe președinta de ședință. Este inadmisibil. Cred că știe și un student în prima săptămână, o moțiune simplă sau o moțiune de cenzură nu este un act normativ, nu este o lege. Nu faci vot online. Nu poți să vii, să aduni cele două fiindcă așa ți-au cerut președinții de partid”, a spus Marcel Ciolacu.

„Vom face tot ce ține de noi să treacă această moțiune, vom merge tot în această nouă abordare unde nu ne adresăm numai politicienilor, ci și partenerilor sociali, ca să știe toată lumea ce a dus la depunerea unei astfel de moțiuni și eu cred că oamenii responsabili, trimiși de către români în Parlament, vor vota această moțiune de cenzură. Este și grupul minorităților, sunt oameni foarte serioși”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat că PNL şi USR PLUS au fraudat votul la moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea. „Toţi cei care încearcă prin furt să-l ţină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în faţa legii”, a avertizat liderul PSD.

Camera Deputaţilor a respins marţi moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, după cum a anunţat preşedintele de şedinţă, vicepreşedintele Camerei Deputaților - Cristina Prună.
Mai multe articole despre:
marcel ciolacu plangere