MENIU

Marcel Ciolacu, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului: Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple

Marcel Ciolacu, liderul PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, cu ocazia Zilei Internaționale a Comemorării Victimelor Holocaustului. că astfel de atrocități nu trebuie să se mai repete, iar pentru aceasta este absolut necesar să nu uităm lecția trecutului. "Îmi doresc o Românie și o Europă în care fiecare cetățean să se simtă egal, fără discriminare", a scris Ciolacu.

"De Ziua Internațională a Comemorării Victimelor Holocaustului este important să înțelegem că așa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată.
A ignora Holocaustul și cele întâmplate ar fi o greșeală. A învăța despre modul în care am ajuns acolo și atrocitățile comise ne poate permite tuturor să mergem înainte pentru a clădi o societate mai bună." a precizat Marcel Ciolacu.
 
"Partidul Social Democrat, prin istoria și vocația sa, respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist și va continua să se lupte, așa cum a făcut-o mereu în cei peste 127 de ani de existență, împotriva ideilor xenofobe, antisemite și radicalizării."
 
Președintele Klaus Iohannis, dar și premierul Florin Cîțu au transmis mesaje cu ocazia Comemorării Victimelor Holocaustului, marcată în ziua eliberării lagărului de concentrate Auschwitz.
Mai multe articole despre:
Holocaust comemorare evrei romi Marcel Ciolacu PSD