MENIU

Marcel Ciolacu cheamă AUR și USR-PLUS să semneze moțiunea de cenzură: Fără șantaj, fără interese obscure - Document

Marcel Ciolacu. Foto: Inquam

Marcel Ciolacu a transmis că guvernul Cîțu, care ”a adus haos și sărăcie” trebuie să plece cât mai repede. În contextul nemulțumirilor exprimate și de AUR și USR-PLUS, liderul PSD îi invită să semneze împreună moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați. Mesajul postat pe Facebook este însoțit de textul moțiunii de cenzură.

”Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citește și: ”Premierul, asaltat de 3 moțiuni: Barna și Simion au negociat căderea lui Florin Cîțu. PLANUL pentru DEBARCAREA de la Palatul Victoria”

Liderul PSD le transmite celor de la USR ”să lase poveștile”, iar celor de la AUR le propune să discute textul moțiunii astfel încât să ajungă la un consens pentru ca Guvernul să fie dărâmat. 

”Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți - cu adevărat!- ca acest guvern să pice? 
Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece? 
Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!”, a mai scris Ciolacu. 

Textul moțiunii de cenzură a PSD -  ”Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!” - poate fi citit mai jos: