MENIU

Marcel Ciolacu anunță o posibilă grevă parlamentară. PSD ar putea solicita și sprijinul AUR

Marcel Ciolacu, președintele PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marți seară, că ia în calcul varianta ca PSD să intre în grevă parlamentară și că va discuta cu liderii AUR un eventual sprijin pentru acest demers. Liderul social-democrat a afirmat că acest demers este tot o formă de protest față de modul în care guvernează coaliția PNL- USR Plus.

„Urmează și greva parlamentara, este tot un instrument. Categoric. Mergem la comisii, nu mai mergem la plen. Să vedem cum funcționează. A vrut dl. Iohannis și Parlamentul său? Ia, domnule. O să vorbim și cu cei de la AUR, dacă tot nu conteaza opoziția”, a declarat Ciolacu, la un post TV.

Pe de altă parte, președintele PSD a precizat că partidul nu organizează proteste, deși ar putea scoate zeci de mii de oameni în stradă, pentru că nu își asumă un val de îmbolnăviri cu COVID-19. De altfel, Ciolacu s-a declarat un susținător al vaccinării.

”Eu sunt de acord că oamenii trebuie să se vaccineze. Am lămurit-o pe mama mea, pe rudele mele, pe socrii mei. Cred că în acest moment cea mai bună soluţie este vaccinarea. Nu există altă soluţie. Sunt total de acord că nu trebuie să fie obligativitatea vaccinării. Până la urmă fiecare decide, iar statul trebuie să găsească soluţii pentru cei care refuză vaccinarea”, a declarat președintele PSD.