MENIU

Marcel Ciolacu anunță că se va duce la Bruxelles cu Nicolae Ciucă, pentru a negocia majorarea pensiilor

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat, marți, că e posibil să meargă împreună cu premierul Nicolae Ciucă la Bruxelles, pentru a negocia creșterea pensiilor.

"Au început discuții în ceea ce privește bugetul pe anul viitor. Am spus că e prima dată în istorie când începem discuțiile ca să votăm bugeul în noiembrie. În acest moment premierul colectează de la toți miniștrii un draft întreg cu date cu care se va merge la Bruxelles să negociem. E posibil ca și eu și premierul să mergem personal la Bruxelles să discutăm. Vom discuta pe larg în coaliție", a declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat a infirmat și speculația lansată pe surse că, la sedința de luni a Coaliției, șeful guvernului i-ar fi cerut să nu mai discute public despre majorările de pensi.

„Este foarte greu, suntem doi lideri. Eu sunt de la PSD, cel mai mare partid din România, dânsul este de la PNL. Cred că nu am ajuns încă să ne cerem unul altuia ce să comentăm. Eu nu l-am auzit pe premier să spună acest lucru, dar cred că cine dă astfel de știri, pe surse, face mai mult rău coaliției”, a precizat Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu majorare pensii nicolae ciuca budai