MENIU

Marcel Ciolacu acuză Guvernul că NU a plătit nimic urmaşilor celor 133 de eroi din sistemul medical care au murit în prima linie COVID-19

Marcel Ciolacu acuză Guvernul că NU a plătit nimic urmaşilor celor 133 de cadre medicale decedate de COVID-19 Foto: INQUAM

Marcel Ciolacu acuză guvernele Dreptei că nu au plătit nimic urmașilor celor 133 de cadre medicale care au murit în prima linie de pandemie coronavirus. 

Președintele PSD amintește de legea adoptată de social-democrați în primul an de pandemie, dar blocată de Putere. Marcel CIolacu prezintă un răspuns al ministerelor Muncii şi Sănătăţii către o interpelare adresată pe 21 aprilie 2021 a deputatei PSD Alexandra Huţu pe acest subiect.

„Au inventat grupuri de lucru, pentru ca în final să se blocheze în incompetenţă şi prostie”, afirmat Ciolacu.

„Bătaie de joc pentru cei #133 de eroi din sistemul medical care au murit în prima linie în lupta cu pandemia! #ZERO lei au primit urmașii acestora, contrar Legii pe care PSD a adoptat-o anul trecut în Parlament!
Timp de aproape un an, Guvernele Dreptei s-au bătut cu pumnii în piept că îi vor plăti cu prioritate, dar, în realitate, i-au umilit îngrozitor! N-au plătit nimic, inventând motive aberante! Au inventat grupuri de lucru, pentru ca în final să se blocheze în incompetență și prostie!
Rezultatul este că familiile acestor eroi sunt batjocorite cu fiecare zi care trece de această guvernare ticăloasă și tot mai insensibilă la dramele românilor!”, a transmis Marcel Ciolacu, președintele PSD, într-un comunicat de presă.