MENIU

Marcel Ciolacu a depus 10 plângeri penale la DNA împotriva Guvernului Cîțu: „Haideți să vedem ce se întâmplă cu ele”

Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, la un post TV, că a depus 10 plângeri penale pe diferite spețe împotriva Guvernului Cîțu.

„Numai eu am semnat 10 plângeri. Haideți să vedem ce se întâmplă cu ele”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit despre protestele pe care vrea să le organizeze în perioada următoare.

„Vă reamintesc că PSD are cel mai mare număr de aleși locali din România. Ce nu înțeleg eu personal este ce au cu oamenii din acele comunități. O să stau de vorbă cu colegii mei să găsim formula legală adecvată pentru un protest pentru că am înțeles că au voie concertele cu până la 75.000 de oameni în spațiul liber, dacă sunt vaccinați. Ei bine, e prevăzut în Constituție, e un drept al omului să poată merge la un concert, nu poți să îl restricționezi în funcție de cum dorești tu.

La congresul PNL am înțeles că sunt 5.000 de oameni, în sală. Au voie să facă. Știți câți oameni au voie să se prezinte la miting în Piața Victoriei? 500. Deci ai voie să faci concerte cu 75.000 de oameni, ai voie să faci congrese de mii de oameni într-o sală închisă, dar să vii să protestezi împotriva Guvernului nu ai voie decât 500. Atunci o să am o discuție cu colegii mei ca în cazul în care rămâne această aberație să le propun să facem un congres al PSD-ului în față la Cotroceni. Dacă avem voie congrese cu număr mai mare de oameni, atunci facem congrese sau concerte, dacă avem voie. E evident că e un pariu necâștigat de către actualul Guvern și vechiul Guvern, al domnului Orban, în ceea ce privește vaccinarea.

Nu ai voie la mall dacă nu ești vaccinat. Bă da cine ești tu să îmi spui dacă am voie sau nu?”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu plangeri dna citu guvern