MENIU

Maratonul vaccinării în Buftea. Peste 2.000 de oameni s-au imunizat în acest week-end

Foto arhivă Inquam

Peste 2.000 de persoane s-au imunizat împotriva COVID-19 în cadrul Maratonului de vaccinare derulat weekend-ul trecut la Spitalul de Ginecologie din Buftea. La centrul de vaccinare de la Buftea s-au prezentat un număr de 2070 de cetăţeni, dintre care 1970 au optat pentru serul Pfizer BioNTech, iar 100 au ales Moderna. 

„Primul maraton de vaccinare din Ilfov s-a încheiat aseară, la orele 24:00. În aceste 3 zile, la centrul de vaccinare de la Buftea s-au prezentat un număr de 2070 de cetăţeni, dintre care 1970 au optat pentru serul Pfizer BioNTech, iar 100 au ales Moderna. De asemenea, echipajele mobile au fost prezente în teritoriu şi în acest weekend, vaccinând un număr de 108 persoane”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CJ Ilfov.

Conform sursei citate, astfel de evenimente vor continua.

"Sunt mulţumit de mobilizarea ilfovenilor din acest weekend, vă mulţumesc, şi sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine la evenimentele similare următoare", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

Senatorul PNL de Ilfov Nicoleta Pauliuc a subliniat că evenimentul organizat de Consiliul Judeţean este un model de bune practici şi de colaborare între stat şi cetăţeni.

"Sunt convinsă că sfârşitul pandemiei va marca un nou început pentru societatea românească. Pentru că am văzut cu toţii că doar împreună reuşim", a adăugat senatorul liberal Nicoleta Pauliuc.