MENIU

Manelist, în stare gravă după ce a jucat la păcănele. Ce i s-a întâmplat este HALUCINANT

Un cântăreț de manele din Arat a fost înjughiat, duminică dimineața, în parcarea unui mall din oraș, după ce s-a certat cu un interlop într-o sală de jocuri de noroc din incinta complexului comercial. Victima a fost rănită grav și supusă unei intervenții chirurgicale. De asemenea, și un agent de pază a fost rănit când a încercat să intervină.

Potrivit Aradon, cei doi au început să se pălmuiască din cauza unui ”pot norocos”. Cântărețul ar fi jucat la un aparat de poker în jur de o mie de euro, așteptând să prindă marele câștig. Interlopul Vesa l-ar fi ”ochit” pe manelist, după ce a văzut că a jucat respectiva sumă. Astfel, s-a dus la el să pună mâna pe ”potul” ce urma să vină. L-ar fi înlăturat pe Ioan Dinescu de la aparat cu câteva palme.

Agentul de pază a intervenit și i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului. Acolo, Vesa a scos un briceag și l-a înjunghiat pe cântăreț. Imediat a intervenit și agentul de pază, care a fost rănit superficial în zona spatelui.

Imediat după cele întâmplate, interlopul a încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost depistat autorul și anunțat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a declarant agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Urmează ca Vesa Daniel Florin să fie audiat și să se stabilească și încadrarea juridică a faptei.

Mai multe articole despre:
răni interlop manelist păcănele rani superficiale