MENIU

Manele la un festival de mâncare din Germania. Videoclipul care a împărțit internetul în două

Manele la un festival de mâncare din Germania. Foto: Captură TikTok

După recentul scandal de pe Arena Națională, unde cântărețul de manele Babasha a fost huiduit de fanii Coldplay, un nou videoclip vine să încingă spiritele. Un român a publicat pe TikTok o filmare la un festival de mâncare stradală din Germania unde oamenii savurează mâncarea oferită de vânzători, fără să pară că le pasă de manelele care se auzeau pe fundal și de formația de lăutari care încerca să animeze atmosfera.

Videoclipul este însoțit de textul „Între timp în Germania la un Streetfood festival! Nu a huiduit nimeni!”, prin care autorul face referire la scandalul de săptămâna trecută, când 50.000 de participanți la concertul Coldplay din București au huiduit un cântăreț de manele care a cântat în deschidere.

Fiind vorba de un subiect controversat, reacțiile au fost pe măsură: Unii conaționali au recurs la ironii, alții au criticat acerb.

”Pentru că e civilizație! Nouă trebuie sa ne bată alții obrazul și să ne educe!”
 
”Nu-i interesa muzica, ci mâncarea. La concert te duci pentru un gen de muzică pe care vrei să-l asculți.”
 
”Pentru că nu știau ce ascultă.”

”Lor li se pare exotic. Noi ne-am intoxicat!!”
 
”Românii au devenit alergici la manele, nemții încă nu. Pariez că peste câțiva ani de manele date la maxim 24h vor deveni și ei.”
 
”Logic că nu, e civilizație în afara, romanii sunt altfel.”
 
Adevărul despre prețurile hotelurilor de pe litoral - Cât costă un sejur la malul mării pentru o familie, odată cu venirea vacanței
 
”Ne-ați omorât cu manelele astea. La TV, rețele sociale, mașini, terase. Și apoi tot voi va victimizați după ce că e plina România de cultura degradantă a manelelor. Acum trebuie să și tacem.”
 
”Pentru tine concertul și street food e același lucru?”
 
”Unu, pentru ca nu înțelegeau mesajele. Și doi, pune-i neamțului manele zi și noapte lângă casa lui și o sa cheme poliția.”
 
”Pai nu intelegeau versurile, că dacă le cantai în germană: ”Dragoste cu gust de cola” , chemau salvarea.
 
”Street food nu e concert, acolo mergi pentru mancare.”
 
”Se vede ce bucuroși sunt cei de la mese. E concert live a plătit bilet cineva?”
 
”Nemții??? Ăstora dacă le tai și mâinile și picioarele zic: lasă ca nu e chiar așa de rău , ne vedem mâine la muncă ! Asta da atitudine !” 
 
”Dar chiar te provoc să pui manele la Oktoberfest. Să văd atunci dacă te ține.”
 
”Se vor satura și ei dacă au parte de ele oriunde, oricând, până la 3 dimineață.”
@vieriumichaelgabr #pentrutine #foryou #🇷🇴 #babasha #🇷🇴romania🇷🇴 #foryoupage #romania #coldplay #fyp #manele ♬ original sound - GaBy🇷🇴🇩🇪

Statul american Kansas a dat în judecată Pfizer. Acuzații severe: „Știa că vaccinul său COVID-19 era legat de evenimente adverse grave”