MENIU

Gafă a Gabrielei Firea. Managerul Spitalului Colentina, demis pentru o problemă ce ține de RADET

Managerului Spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, a fost demis, în această dimineaţă, a anunţat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. Motivul: pacienţii şi personalul medical au fost nevoiţi să stea în frig ieri, jumătate de zi. "La fel se va întâmpla cu orice manager de spital care nu îţi asumă responsabilitatea", a afirmat Gabriela Firea, în cadrul comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei

UPDATE. Potrivit Realitatea TV, RADET ar fi vinovată de situaţia de duminică de la Spitalul Colentina, în urma căreia managerul spitalului a fost demis de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea. Potrivit primelor informaţii, ar fi fost vorba de o defecţiune la sistemul de încălzire. Mai mult, centrala de la Colentina aparține de Matei Balș.

Managerul interimar Spitalul Colentina: Cauza a fost o avarie a RADET

Realitatea TV mai relatează că medicii de la spitalul Colentina au încercat să facă totul pentru a asigura încălzirea bolnavilor. Au adus radiatoare şi au dat drumul la aerul condiţionat pe cald. 

Gabriela Firea: "La Spitalul Colentina, pacienţii au stat în frig. Am decis demiterea managerului"

"La Spitalul Colentina, pacienţii au stat în frig. Am dispus un control şi am decis demiterea managerului Spitalului, pentru motive intemeiate: asigurarea unor condiţii decente, normale pentru pacienţi", a afirmat Gabriela Fira.

Primarul General al Capitalei a explicat că nu era o problemă de la RADET, ci o problemă internă, de management. "La fel se va întâmpla cu orice manager de spital care nu îţi asumă responsabilitatea. Nu pot să tolerez astfel de atitudini", a afirmat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai anunțat, în cadrul comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei, că va trimite Corpul de Control la Spitalul Colentina.

Măsura vine după ce duminică pacienții au așteptat în frig o jumătate de zi. Primarul general a mai spus că nu a fost respectat contractul de management și nu au fost asigurate condiții normale pentru toți pacienții.

În schimb, Gabriela Firea a anunţat că în celelalte spitale din Bucureşti nu se întâmpină astfel de problema.

GER EXTREM în toată țara: Temperaturi de până la -29 de grade. De când începe să se încălzească