MENIU

Managerul Institutului Marius Nasta: „În acest moment unitatea mobilă funcţionează fără pacienţi”

Beatrice Mahler/foto: cont oficial de Facebook

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, a declarat, luni seara, la un post de televiziune, că unitatea mobilă în care a avut loc incidentul de duminică noaptea funcţionează, în acest moment, fără pacienţi, pentru a se supraveghea că nu apar alte probleme.

Beatrice Mahler: „În acest moment unitatea mobilă funcţionează fără pacienţi. O maşină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente şi o să vedem mâine din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere”.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, declarase, în această dimineață, că raportul preliminar realizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISUBIF) arată că la Institutul ”Marius Nasta” din Capitală nu s-a înregistrat duminică seară un incendiu.

Un incident petrecut, duminică seara, la caravana mobilă ATI de la Spitalul "Marius Nasta" din Capitală s-ar fi putut transforma într-o tragedie, fapt ce a dus pe toată lumea cu gândul la incidentele de la Institutul Matei Balș, petrecut cu doar câteva săptămâni în urmă, dar și la tragedia din Neamț, de la începutul acestui an.

Cât privește incidentul de duminică seara, de la Marius Nasta, vă reamintim că un apel la 112 a semnalat o degajare de fum la unul din TIR-urile de ATI. Mai multe echipaje SMURD s-au deplasat de urgență la fața locului, în unitatea de Terapie intensivă aflându-se, la acel moment, șapte pacienți, 5 dintre ei fiind în stare gravă, intubați.

Mai multe articole despre:
nasta mahler incident