MENIU

Dispariţie misterioasă a unei tinere de 18 ani. Ultimul mesaj al fetei, din Urzeala Tronurilor

Este a treia zi în care Teodora, tânăra din Cernavodă dată dispărută, este de negăsit. Nimeni nu înţelege de ce ar fi vrut aceasta să se sinucidă. 

Mama Teodorei, întoarsă din Statele Unite, nu a reuşit să afle prea multe după discuţiile cu prietenii fetei. A transmis unui reporter Neptun Tv că singurele căutări care se mai fac sunt în apă, semn că şi-a pierdut orice speranţă să o mai găsească în viaţă pe Tedora.

Se scurg zile de disperare și de neputință pentru familia Teodorei, tânăra de 18 ani din Cernavodă care și-a anunțat familia prin intermediul prietenilor că vrea să își pună capăt zilelor pe podul Anghel Saligny. Întoarsă astăzi în țară, mama Teodorei a stat de vorbă telefonic cu un reporter Neptun Tv.

“Am vorbit cu toți prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă. Altceva nu mai am nimic de comentat", a declarat mama tinerei. 

Dacă în ziua dispariției, mama Teodorei a postat un filmuleț video în care își ruga fata să se întoarcă acasă, semn că nu crede o clipă că ar fi recurs la gestul extrem, acum pare că și-a pierdut orice speranță.  

Nu poate spune nimeni încă dacă Teodora s-a aruncat de pe podul Anghel Saligy ori și-a lăsat rucsacul acolo și a fugit o vreme de viața pe care o avea.

În mediul online, ultimul mesaj al tinerei de 18 ani este în limba Dothraki, utilizată în filmul Urzeala Tronurilor. Asemeni celebrei replici din film, Teodora pare să transmită următoarele cuvinte: “soarele meu, stelele mele”, unei persoane iubite.

 

Ultimul mesaj al tinerei care s-ar fi aruncat de pe podul din Cernavodă: " Vreau să știi că ești..."