MENIU

Mama fetei ucise și ascunse în lada de la canapea, în libertate după 12 ore de audieri! Ce declarații uluitoare a făcut femeia

Mama fetei ucise și ascunse în lada de la canapea, în libertate după 12 ore de audieri

Răsturnare de situație în cazul crimei care a îngrozit întreaga țară! Mama copilei de 12 ani găsită moartă în lada patului, a fost lăsată în libertate de procurori după mai bine de 12 ore de audieri. Femeia a ajuns în țară acum două zile cu un autocar și a fost ridicată de autorități din Vama Nădlac. În schimb, concubinul acesteia, care este și principalul suspect, nu este de găsit. Potrivit primelor informații, bărbatul s-ar ascunde în Olanda, dar anchetatorii merg pe mai multe variante. 

După 12 ore de audieri, mama copilei a refuzat să vorbească cu jurnaliștii. Potrivit autorităților, femeia s-a contrazis în declarații. Dacă inițial a mărturisit că nu știa de moartea subită a fiicei sale, mai apoi a aruncat vina asupra concubinului său.

Tot el ar fi și cel care ar putea desluși misterul crimei în cazul fetiței de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada patului. Cel puțin, așa a susținut mama copilei în fața anchetatorilor după ce a fost reținută în Spania. A mai declarat atunci și că bărbatul ar fi mințit-o că minora este cu tatăl ei natural.

Bărbatul este căutat deja de PATRU zile și dat în urmărire internațională.

În caz de urgență, apelați numărul TelVerde 0 800 500 333, destinat victimelor violenței domestice. 

Mai multe articole despre:
mama fata ucisa fata canapea audieri