MENIU

Maia Sandu, lecție de eficiență. Prezentă la Încoronare, s-a întâlnit cu șeful diplomației britanice și a stat de vorbă cu moldovenii din Anglia

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o zi plină la Londra, unde a participat la ceremonia încoronării Regelui Charles al III-lea. Liderul de Chișinău s-a întâlnit cu șeful diplomației britanice, iar sâmbătă seară a discutat cu diaspora moldovenească.

"Am avut o serie de întlniri oficiale cu  m avut în această seară o discuție caldă cu cetățenii noștri stabiliți în Marea Britanie. Am rămas impresionată, ca de fiecare dată când mă întâlnesc cu oamenii noștri care locuiesc în afara țării, de interesul lor pentru realitățile de acasă și de emoțiile cu care vorbesc despre Moldova", a scris Maia Sandu pe Facebook.

 
"Am răspuns la mai multe întrebări despre oportunitățile de investiții și programele de sprijin pentru afacerile mici și mijlocii, despre reforma justiției și eforturile de luptă cu corupția și, mai ales, despre viitorul european al țării noastre, viitor pe care îl construim împreună.
 
 
I-am îndemnat pe toți cei prezenți să-și încurajeze rudele de acasă să participe pe 21 mai la Adunarea ,,Moldova Europeană”, zi în care vom spune cu toții, împreună, care ne este alegerea: o țară dezvoltată, liberă și europeană, o țară primitoare și bună pentru toți oamenii săi.", a mai precizat Sandu.
 
 
 
Președintele Rep. Moldovei a fost prezent la ceremonia la care au participat circa 100 de șefi de stat și de guvern din întreaga lume, inclusiv președintele Klaus Iohannis.
Mai multe articole despre:
maia sandu incoronare londra charles al III Iohannis