MENIU

Mai eficiente ca orice dietă. 5 puncte pe care să le apeşi că să slăbeşti

<p>Mai eficiente ca orice dietă. 5 puncte pe care să le apeşi că să slăbeşti</p>

Presopunctură face parte din medicină tradiţională chineze şi se bazează pe conceptul energiei vieţii care circulă prin corpul uman. Există anumite puncte aflate pe trup care sunt conectate cu organe importante din corp. Prin aplicarea corectă a unei presiuni se pot trata o mulţime de afecţiuni şi probleme de sănătate. 

În acest articol sunt dezvaluiete zonele care trebuie apăsate pentru a pierde în greutate. Stimularea acestor puncte controlează apetitul şi senzaţia de foame (care este adesea afectată de stres) şi, în acelaşi timp, îţi întăresc sistemul digestiv. Mai întâi masează uşor zona indicată şi apoi aplică presiune. Termină acţiunea printr-un alt masaj uşor. 

Urechea

Este unul dintre cele mai importante puncte pentru controlul apetitului. Pentru a-l găsi pune degetul mare pe lobul urechii. Apasă zona 1-3 minute, timp de două ori pe zi. Potrivit presopuncturii urechile, mâinile şi picioarele sunt părţile corpului cu energie ce poate influenţă restul trupului aşa că stimularea lor este una dintre cele mai eficace cai pentru a-ţi atinge obiectivul de pierdere în greutate.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Mai multe articole despre:
sănătate medicină slăbit presopunctura