MENIU

Mai ceva ca în World War Z! Imaginile VIRALE cu haosul de la metroul din Sao Paulo

Mai sunt numai cateva zile pana ce in Brazilia incepe Campionatul Mondial de Fotbal si temerile privind organizarea acestuia se intetesc. Protestele angajatilor din transporturi, sanatate si alte domenii, inclusiv din politie, se tin lant.

Brazilienii reclama, pe buna dreptate, ca in loc sa cheltuieasca miliarde de dolari pentru ridicarea stadioanelor si organizarea CM de Fotbal, autoritatile ar fi trebuit sa aloce banii pentru a combate saracia si mizeria, relatează GadgetReport.ro

 Presa internationala comenteaza că, urmare a crizei sociale uriase din Brazilia, nu este exclus ca CM 2014 sa se transforme intr-un adevarat fiasco.

 La auzul stirilor privind conflictele violente din Sao Paulo si alte orase, multi dintre fanii nationalelor calificate la Mondial si-au anulat biletele, astfel ca multe dintre stadioane ar putea fi goale.

 Inca o dovada video a haosului din Sao Paulo a devenit virala pe internet.

 Imaginile, desprinse parca din filmul “World War Z”, surprind aglomeratia incredibila de la metroul din capitala Braziliei in ziua in care soferii de autobuz au fost in greva.

 Acestia au amenintat, de altfel, ca vor continua protestele si pe perioada desfasurarii Mondialului.

 Imaginile au atras cateva sute de mii de vizualizari in nici 24 de ore dupa ce au aparut pe youtube. Vedeti clipul video pe GadgetReport.ro