MENIU

"M-a durut sufletul!". Imaginile sfâşietoare surprinse într-un magazin Kaufland

Femeia spune că a văzut cum se zbăteau păsările în plasa
Păsări care se zbat să scape dintr-o plasă instalată deasupra rafturilor din magazin, fotografiate într-un supermarket din Baia Mare

O fotografie postată pe Facebook de o femeie din Baia Mare a produs un val de nemulţumire. În imagine se poate vedea o plasă prinsă deasupra unor rafturi în supermarketul Kaufland din Baia Mare, instalată pentru a nu permite păsărilor care intră în magazin să ajungă la rafturi.

In momentul in care baimareanca a facut fotografia, doua vrabii se zbateau ca sa scape din plasa. Nemultumita de faptul ca pasarile se chinuiau sa scape, baimareanca a anuntat conducerea supermarketului si a solicitat ca vrabiile sa nu fie maltratate, dar s-a lovit de o atitudine inumană, scrie emaramures.ro. 

"La Kaufland-ul de pe bulevardul Unirii, deasupra raftului cu paste, orez etc. se afla instalata o frumoasa si utila plasa pentru prins vrabiute! Sincer, m-a durut sufletul vazand cum se zbat neputincioase aceste pasarele nevinovate! L-am intrebat pe domnul director, sef de sala, de ce a instalat aceasta cursa pentru pasarele si a raspuns flegmatic ca asa a vrut el!", a scris femeia.