MENIU

Luxul în care se lăfăia liderul Hamas în tunelurile din Gaza. VIDEO cu soția teroristului cu o geantă Birkin de 32.000 de dolari

Luxul în care se lăfăia liderul Hamas în tunelurile din Gaza. Foto: YouTube

Un videoclip ajuns viral pe internet îl arată pe fostul lider Hamas, Yahya Sinwar, prin tunelurile de sub Gaza.  Imiaginile au dezvăluit un stil de viață extravagant, care contrastează flagrant cu condițiile precare din jur. 

Videoclipul viral a surprins-o pe soția acestuia purtând o geantă Birkin, evaluată la 32.000 de dolari, un simbol al opulenței care întruchipează contradicțiile și ipocriziile din fruntea unei organizații ce își promovează retorica de rezistență. 

Imaginile au foat înregistrate înainte de 7 octombrie, scrie New York Post. 

Gențile Hermès Birkin sunt populare printre celebrități. Kim Kardashian și Melania Trump au astfel de genți.

În imaginile publicate de Forțele de Apărare Israelului, Sinwar, în vârstă de 61 de ani, și soția sa, Abu Zamar, își ajută cei doi fii mici să meargă prin coridorul îngust al buncărului, la ora 22:45, pe 6 octombrie 2023. Videoclipul a fost descoperit de armata israeliană în urmă cu câteva luni.

Visul Giorgiei Meloni de a scăpa de migranți s-a prăbușit, din cauza unei decizii a Tribunalului din Roma. Solicitanții de azil se întorc în Italia

„În timp ce oamenii din Gaza nu au bani pentru mâncare, vedem multe exemple de dragoste specială pentru bani a lui Yahya Sinwar și a soției sale”, a scris reprezentantul Forțelor de Apărare Israelului, Avichai Adrai, pe X, atașând o captură de ecran care o arată pe nevasta liderului Hamas ținând în mâină geanta neagră din piele.

„Soția lui Sinwar a intrat în tunel cu el pe 6 octombrie, purtând o geantă Birkin cu o valoare estimată la aproximativ 32.000 de dolari?!” a scris Adrai. 

Conform informațiilor furnizate de armata israeliană, liderul Hamas, Yahya Sinwar, s-a ascuns într-un buncăr secret situat la periferia Gazei. Acesta era dotat cu rații alimentare provenite de la ONU, sume considerabile de bani și chiar un duș propriu.

Sinwar, considerat mintea din spatele atacului terorist din 7 octombrie, s-a căsătorit cu Abu Zamara în 2011, la doar câteva săptămâni după ce a fost eliberat dintr-o închisoare israeliană în urma unui schimb de prizonieri.

Forțele de Apărare Israeliene l-au eliminat pe Sinwar săptămâna trecută. Averea sa era estimată la aproximativ trei miliarde de dolari, iar după decesul său, au fost descoperite 10.000 de dolari în numerar și o carte de identitate de profesor UNRWA.

Actele de sabotaj ale Rusiei în Europa ar putea lua amploare, avertizează specialiștii. Tensiuni după alegerile din Moldova

Mai multe articole despre:
lider hamas yahya sinwar geanta birkin tuneluri gaza