MENIU

Luna Plină în Vărsător deschide calea suferințelor. 4 zodii trec prin foc și sabie

Luna Plină de pe 15 august va aduce mari provocări tuturor zodiilor. Pentru că apare în opoziție cu Venus, care are o influență blândă și iubitoare, luna va răvăși cu siguranță emoțiile mai multor zodii și va aduce la suprafață lucruri ascunse până acum în întuneric.

Chiar și sentimentele pe care le-ai păzit până acum cu grijă s-ar putea să răbufnească, atunci când te aștepți mai puțin.

Așa că după 15 august nu vei avea parte de plictiseală. Fie că este vorba de iubire, bani sau încrederea în sine, așteaptă-te la răsturnări de situație și cutremure în relații. Dar, pentru cine știe să profite de „nebunia” lunii, ea îi poate aduce pasiuni arzătoare, inspirație și revelații.

Berbec

Luna Plină îți va aduce o încredere sporită în forțele proprii și o îndrăzneală ieșită din comun. În relații te vei dovedi plin de charismă și prietenii te vor considera autentic și inspirat. Cu Marte intrând în aria bunăstării sâmbătă, vei fi plin de idei și cu o energie molipsitoare. Așa că te poți arunca în competiții, fie că este vorba de afaceri sau de dragoste, pentru că vei străluci cu siguranță. Puterile tale latente vor ieși la iveală, iar cei din jur vor fi uimiți de acțiunile tale creatoare. Dar nu uita să-ți păstrezi un as în mânecă, adică un loc sau un moment în care să te poți odihni, lăsând la o parte orice bătălie. Vei arde cu vâlvătăi în această săptămână, dar ai grijă să nu te consumi până la capăt.

Citește continuarea pe divahair.ro.





Mai multe articole despre:
horoscop